Днешният ден ще е определящ за професионалното бъдеще на една от

...
Днешният ден ще е определящ за професионалното бъдеще на една от
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Днешният ден ще е определящ за професионалното бъдеще на една от зодиите, друга ще изпита отчаяние от своя обичан човек, а трета ще би трябвало да откри метод за справяне с зародили проблеми в службата.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден: 

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...

Телец

Днешният ден може да стане за Вас прелестно изключение от разпоредбите: Вашият обичан човек да се държи нетипично и извънредно учудващо. Той, за жалост, в никакъв случай до в този момент не се е държал по този начин с Вас, и единственото Ви предпочитание ще бъде, в случай че може този ден в никакъв случай да не свършва.
 

Близнаци

Днес Вашия обичан човек може да провокира у Вас завист и неспокойствие, според от това, какво ще прави и какво няма да прави. Негативизмът Ви ще бъде безусловно самостоятелно възприятие, което звездите предлагат крепко да държите у дебе си, или да излеете единствено на хартия. И никога на Ващата половинка!
 

Рак

Днес ще узнаете от своя обичан човек нещо, което в забележителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви изясни доста неща, над които в никакъв случай преди не сте се замисляли. И остава единствено да вярвате (или най-малко да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.
 

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.
 

Дева

През целия си живот сте се учили, надълбоко да криете своите усеща, каквито и да са били те. Но в случай че желаете никой да не знае елементи или прекомерно доста, по този начин и би трябвало да бъде, в последна сметка най-малко от Ваша страна. Само че в този момент нещо Ви гложде и изпитвате непреодолимо предпочитание да поговорите за това най-малко с някого. За благополучие, притежавате такова вродено качество, като благоразумието, и по тази причина ще можете да се удържите.
 

Везни

През този ден се постарайте колкото може по-малко да обръщате внимание на странностите в държанието на своя обичан човек и си намерете някакъв отдушник, с цел да изпуснете парата. В противоположен случай рискувате да натрупате в себе си толкоз неспокойствие, че то рано или късно да изригне като вулкан.
 

Скорпион

Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не неприятни парични приходи, или да намерите доста сполучлив отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете проекти за бъдещето и работете в вероятност, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се постанова доста да чакате. Бъдете деликатни в общуването с сътрудниците и сътрудниците, защото е евентуален конфликт на ползи. Не е изключено през този ден да се получи изумително преплитане на персоналния Ви живот и професионалната работа, само че последващите от това промени ще бъдат във Ваша изгода. Решенията взимайте независимо, и бъдете подготвени да носите отговорност за постъпките на околните си.
 

Козирог

Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 

Риби

През този ден няма да Ви бъде елементарно да разберете тайния смисъл на думите на Вашия обичан човек. Възможно е, и да няма скришен смисъл в тях! А може да бъде прикрит и по този начин добре, че даже и за умел детектив да се окаже препъни-камък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР